Välkommen till Persson Hyrmaskiner

Vi levererar det du behöver. Inget är för stort eller för litet. Våra kunniga uthyrare hjälper dig fram till rätt produkter för dina behov. Utbildningar, SJA-planer och andra tjänster som kompletterar våran maskinpark och din verksamhet hittar ni självklart också här.

Sex depåer med samma breda utbud; Kungälv, Göteborg (Ringön), Stenungsund, Trollhättan, Uddevalla och Mölndal. Vi ses på någon av våra depåer eller på någon av era arbetsplatser!

Det här är Persson Hyrmaskiner

Så går det till

Beställ produkterna

Det går lika bra att beställa produkterna på vår webbplats som att besöka någon av våra fyra depåer.

Vi kontaktar dig

Beställer du maskiner på webben kommer vi att kontakta dig för att göra klart allt det praktiska. Våra duktiga uthyrare kommer också lyssna på dina behov och komma med eventuella råd om du är osäker på något.

Maskinerna levereras

Du kan välja mellan att hämta maskinerna själv eller låta någon av våra chaufförer leverera dem åt dig.

Du får hyra hur länge du vill

Du behöver inte veta i förväg hur länge du vill hyra våra maskiner, behöver du ha de längre än du tänkt dig är det inga problem!

Våra tjänster

Vi håller koll på det senaste

Det händer mycket i vår bransch. Nya produkter och maskiner släpps regelbundet, vilket vi givetvis håller stenkoll på. Vi besöker flitigt mässor och nosar upp det senaste i branschen, så du ska få den bästa lösningen för dina behov.

Lång erfarenhet

Använd oss till det vi kan bäst! Vi rådgör i allt från maskin- och metodval till logistik, underhåll och avveckling. Låt oss hjälpa dig med ditt projekt från start, så kan vi hitta den smidigaste och prisvärda lösningen.

Allt på ett ställe

Vi erbjuder även förbrukningsartiklar och skyddsutrustning på våra depåer, så du ska slippa åka till flera ställen för att hitta allt du behöver. På större arbetsplatser är vi gärna på plats med ett materialförråd, så ni ska ha nära till hyrmaskiner och förbrukningsmaterial. Vi kan också ta hand om godshantering och enklare sysslor.

Vi utbildar

Av oss kan du och personalen på ditt företag få utbildning i bland annat lift och ställning.

Har du frågor eller annat du undrar över?
Tveka inte att kontakta oss direkt!