Depåchef till Trollhättan

Lediga jobb

”Genom innovativa hyreslösningar gör vi våra kunder mer lönsamma och effektiva”

Vill du nå denna vision med oss?

Älskar du service, människor och att vara en viktig kugge i helheten? Perfekt, då kan du vara en av de vi söker! Här på Persson Hyrmaskiner får du tillhöra ett gott gäng som gillar att ha roligt tillsammans och framför allt blir du en del i ett framgångsrikt företag på frammarsch med tydligt mål och vision!

  • Depåchef till Trollhättan

Vi söker en driven depåchef till Trollhättan

Tjänsten innebär att du ansvarar för hela uthyrningsverksamheten och kundbearbetningen samt har medarbetar-, budget och resultatansvar för depån i Trollhättan. I rollen som depåchef är du delaktig i arbetet med att driva företaget mot våra mål om att ha branschens nöjdaste medarbetare och kunder.

En viktig del i tjänsten är att du är övergripande ansvarig för att vårda både befintliga och potentiella kunder, därför ser vi att du är säljinriktad och har en god social förmåga.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

  • Erfarenhet av tidigare ledarskap med medarbetaransvar är ett krav
  • Meriterande är även erfarenhet från liknande verksamhet och en förståelse för maskiner
  • B-körkort är ett krav
  • Svenska i tal och skrift och god datorvana.

Viktiga egenskaper för rollen är att du är en långsiktig, strategisk och strukturerad ”vinnarskalle” samt lösningsorienterad, ansvarstagande och flexibel i ditt förhållningssätt. Vi håller hög standard på allt vi gör och du är, precis som vi, kvalitetsmedveten. 

Vad erbjuder Persson Hyrmaskiner?

Förutom att du får tillhöra ett starkt team som gillar att ha roligt tillsammans blir du också en del i ett framgångsrikt företag på stark frammarsch. Vi erbjuder dig en trygg arbetsplats med sund företagskultur och goda anställningsvillkor. Vi lägger stor vikt vid medarbetarutveckling vilket innebär att du får möjligheten att bli bäst inom ditt område.

Ansök genom att skicka ditt CV samt personliga brev till jessica.barck@perssonhyrmaskiner.com Intervjuer sker löpande. Ange vilken tjänst du söker i ämnesraden.

Vid frågor vänligen ring VD Jens Bergvie, 070-602 28 41

Varaktighet

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Tillträde

Snarast.

Lön

Fast lön. Ange dina löneanspråk i din ansökan.