Etablerare

Lediga jobb

”Genom innovativa hyreslösningar gör vi våra kunder mer lönsamma och effektiva”

Vill du nå denna vision med oss?

Älskar du service, människor och att vara en viktig kugge i helheten? Perfekt, då kan du vara en av de vi söker! Här på Persson Hyrmaskiner får du tillhöra ett gott gäng som gillar att ha roligt tillsammans och framför allt blir du en del i ett framgångsrikt företag på frammarsch med tydligt mål och vision!

  • Etablerare

Vi söker Dig som är en händig lagspelare…

Du kommer att ingå i vårt etableringsteam av bodar och vagnar, vår bodverkstad är placerad i Stenungsund. Du kommer dock ha din utgångspunkt i Göteborg och merparten av arbetstiden sker här, så det är lämpligt att du bor i Göteborgsområdet. Teamet består idag av sju medarbetare som hanterar ritningar, beställningar, transportplanering, etablering, service samt kund- och lokalvård. Självklart i samarbete med övriga depåer och medarbetare på Persson Hyrmaskiner.

Kvalifikationer

  • Hantverksbakgrund från byggbranschen
  • Erfarenhet från arbete med bodar eller moduler är meriterande
  • B-körkort är ett krav.
  • Svenska i tal och skrift samt god datorvana.

Du skall vara drivande och självgående men även trivas med att arbeta i team. Att kunna skapa goda relationer med kunden i fokus och ge service i världsklass på ett flexibelt och lösningsorienterat sätt ser vi som avgörande för att lyckas i rollen.

Vad erbjuder Persson Hyrmaskiner?

Förutom att du får tillhöra ett gott gäng som gillar att ha roligt tillsammans blir du också en del i ett framgångsrikt företag på frammarsch. Vi lägger stor vikt vid medarbetarutveckling vilket resulterar i att du får möjligheten att bli bäst inom ditt område.
Om du vill bli kollega med oss här på Persson Hyrmaskiner, ansök genom att skicka CV och personligt brev till jessica.barck@perssonhyrmaskiner.com

Intervjuer sker löpande tills tjänsten är tillsatt. Ange vilken tjänst du söker i ämnesraden.

Vid frågor vänligen ring Niclas Bergstrand, tel. 072 – 601 44 84

Varaktighet

Provanställning 6 månader, för att sedan övergå till tillsvidareanställning

Tillträde

Omgående.

Lön

Fast lön. Ange dina löneanspråk i din ansökan.