Kund- och Lokalvårdare

Lediga jobb

”Genom innovativa hyreslösningar gör vi våra kunder mer lönsamma och effektiva”

Vill du nå denna vision med oss?

Älskar du service, människor och att vara en viktig kugge i helheten? Perfekt, då kan du vara en av de vi söker! Här på Persson Hyrmaskiner får du tillhöra ett gott gäng som gillar att ha roligt tillsammans och framför allt blir du en del i ett framgångsrikt företag på frammarsch med tydligt mål och vision!

  • Kund- och Lokalvårdare

Älskar du service, gillar ordning och får energi genom mötet med människor?
Perfekt, då kan det vara dig vi söker!

Tjänsten som kund- och lokalvårdare hos Persson Hyrmaskiner innebär att du är ute på fält hos våra kunder samt håller rent och snyggt på våra depåer. Du erbjuds ett arbete som är självständigt men som också erbjuder möjligheter till samarbete med dina kollegor. Din arbetsdag består av daglig städning av bodar, personalvagnar och depåer. Förutom städningen har du ansvar för beställningar av material. Det är viktigt att arbetet genomsyras av en god servicekänsla med kunden i fokus. Vi håller hög standard på allt vi gör och du är, precis som vi, kvalitetsmedveten.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

  • Tidigare erfarenhet från serviceinriktat arbete med nära kundkontakt, gärna inom lokalvård.
  • B-körkort är ett krav.
  • Svenska i tal och skrift

Vad erbjuder Persson Hyrmaskiner?

Förutom att du får tillhöra ett starkt team som gillar att ha roligt tillsammans blir du också en del i ett framgångsrikt företag på stark frammarsch. Vi erbjuder dig en trygg arbetsplats med sund företagskultur och goda anställningsvillkor. Vi lägger stor vikt vid medarbetarutveckling vilket innebär att du får möjligheten att bli bäst inom ditt område.

Om du vill bli kollega med oss här på Persson Hyrmaskiner, ansök genom att skicka ditt CV samt personliga brev till jessica.barck@perssonhyrmaskiner.com Ange vilken tjänst du söker i ämnesraden. Intervjuer sker löpande tills tjänsten är tillsatt.

Vid frågor vänligen ring Tony Wilsson 073–7524812

Varaktighet

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Tillträde

Omgående

Lön

Fast lön