Redovisningsekonom

Lediga jobb

”Genom innovativa hyreslösningar gör vi våra kunder mer lönsamma och effektiva”

Vill du nå denna vision med oss?

Älskar du service, människor och att vara en viktig kugge i helheten? Perfekt, då kan du vara en av de vi söker! Här på Persson Hyrmaskiner får du tillhöra ett gott gäng som gillar att ha roligt tillsammans och framför allt blir du en del i ett framgångsrikt företag på frammarsch med tydligt mål och vision!

  • Redovisningsekonom

Vi söker en stjärna inom redovisning och bokslut

I rollen blir du blir en del av vårt ekonomiteam som sköter den löpande redovisningen så att den dagliga verksamheten fortlöper utan störningar. Du ingår i ett engagerat team som i dagsläget består av fyra personer. Du kommer främst att sköta den löpande redovisningen inkluderat bokslut, årsredovisningar samt deklarationer för externa bolag kopplade till Persson Hyrmaskiner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Löpande redovisning
  • Månads-/årsbokslut
  • Löpande rapportering till Skatteverket och övriga myndigheter

Vem är du?

Du är prestigelös, flexibel, informationssökande och trivs med den stora bredden av arbetsuppgifter. Du har blicken mot framtiden, en stor drivkraft och ett positivt mindset som hjälper dig i ditt dagliga arbete och gör dig till en uppskattad medarbetare i teamet.

Du bör ha en akademisk utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av redovisning, avtalsskrivning och bokslut. Vidare så är du är systemkunnig med goda kunskaper i MS Office. Tidigare erfarenhet från Microsoft Dynamics NAV är meriterande. 

Vad erbjuder Persson Hyrmaskiner?

Förutom att du får tillhöra ett gott gäng som gillar att ha roligt tillsammans blir du också en del i ett framgångsrikt företag på frammarsch. Vi kan erbjuda dig en trygg arbetsplats med sund företagskultur och goda anställningsvillkor. Vi lägger stor vikt i medarbetarutveckling vilket resulterar i att du får möjligheten att bli bäst inom ditt område. 

Om du vill bli kollega med oss här på Persson Hyrmaskiner, ansök genom att skicka ditt CV, personliga brev till jessica.barck@perssonhyrmaskiner.com 

Vid frågor vänligen ring ekonomichef Mattias Karlsson 072-7308385 

Varaktighet

Provanställning 6 månader, för att sedan övergå till tillsvidareanställning.

Tillträde

Omgående.

Lön

Fast lön. Ange dina löneanspråk i din ansökan.