Redovisningsekonom

Lediga jobb

”Genom innovativa hyreslösningar gör vi våra kunder mer lönsamma och effektiva”

Vill du nå denna vision med oss?

Älskar du service, människor och att vara en viktig kugge i helheten? Perfekt, då kan du vara en av de vi söker! Här på Persson Hyrmaskiner får du tillhöra ett gott gäng som gillar att ha roligt tillsammans och framför allt blir du en del i ett framgångsrikt företag på frammarsch med tydligt mål och vision!

Just nu söker vi fler medarbetare!

  • Redovisningsekonom

Vi står inför en tillväxtresa och söker därmed en proaktiv kollega till vårt ekonomiteam, en person som gillar att ligga steget före och som ser och förstår helheten inom redovisning och bokslut.

I rollen som redovisningsekonom söker vi dig som är trygg med redovisningsarbete och bokslut. I takt med att du kommer in i arbetet så ser vi att rollen kan utvecklas till att du tar fullt ansvar för redovisningen.

Du blir en del av vårt ekonomiteam som samarbetar tätt med våra depå- och enhetschefer. Ett engagerat team som i dagsläget består av fyra personer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Kundreskontran samt ett övergripande ansvar för leverantörsreskontran
  • Löpande redovisning, avstämningar, ekonomiska analyser och månadsbokslut
  • Löpande rapportering till Skatteverket och övriga myndigheter
  • Delaktig i årsredovisningsarbetet

Vem är du?

Som person uppskattar du att arbeta i en dynamisk och entreprenöriell organisation med högt tempo. Du är självgående med egen drivkraft och energi men samtidigt prestigelös och har stor flexibilitet. Du behöver också vara informationssökande och ha blicken mot framtiden samt ha en positiv inställning som hjälper dig i ditt dagliga arbete och gör dig till en uppskattad medarbetare i teamet.

Du har akademisk utbildning inom ekonomi och flera års erfarenhet av redovisning och bokslut. Vidare ser vi att du är systemkunnig med goda kunskaper i Excel. Tidigare erfarenhet från Microsoft Dynamics NAV är meriterande.

Vad erbjuder Persson Hyrmaskiner?

För rätt kandidat erbjuds möjligheten att vara med på expansionsresan i en starkt växande bransch. Förutom att du får tillhöra ett gott gäng som gillar att ha roligt tillsammans blir du också en del i ett framgångsrikt företag på frammarsch. Vi lägger stor vikt i medarbetarutveckling vilket resulterar i att du får möjligheten att bli bäst inom ditt område.

Om du vill bli kollega med oss här på Persson Hyrmaskiner, ansök genom att skicka ditt CV, personliga brev till jessica.barck@perssonhyrmaskiner.com

Vid frågor vänligen ring ekonomichef Mattias Karlsson 072–7308385

Varaktighet

Provanställning 6 månader, för att sedan övergå till tillsvidareanställning.

Tillträde

Omgående.

Lön

Fast lön. Ange dina löneanspråk i din ansökan.