Utesäljare Göteborg

Lediga jobb

”Genom innovativa hyreslösningar gör vi våra kunder mer lönsamma och effektiva”

Vill du nå denna vision med oss?

Älskar du sälj och kundkontakt, har ett affärsmässigt förhållningssätt och får energi av mötet med människor. Vill du skapa tillväxt och vara med och driva vårt bolag in i framtiden.

Perfekt, då är det dig vi söker!

  • Utesäljare Göteborg

Du kommer att bearbeta både befintliga och nya kunder inom bygg- och anläggning. Extra meriterande är om du har erfarenhet och/eller kunskap från mark, hamn och/eller industrisektorn. Området du kommer att verka i är i första hand Göteborg, men över tid även i Kungälv. Du ansvarar för kundbearbetning, prisberäkning, ta fram lösningar för kunder i nära samarbete med depåpersonal. Vi ser också att du sedan tidigare har ett stort nätverk i ovanstående branscher och/eller i det geografiska området.

Kvalifikationer

  • Nätverk inom bygg och anläggning, gärna med extra tyngd på mark, hamn och/eller industri.
  • Tidigare erfarenhet från försäljning eller serviceinriktat arbete med nära kundkontakt är ett krav.
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift samt god datorvana.

Du skall vara drivande, självgående men även trivas med att arbeta i team. Att kunna skapa goda relationer med kunden i fokus och ge service i världsklass på ett flexibelt och lösningsorienterat vis. Viktiga egenskaper för rollen är att du är en långsiktig, strategisk och strukturerad. Vi håller hög standard på allt vi gör och du är, precis som vi, kvalitetsmedveten.

Vad erbjuder Persson Hyrmaskiner?

Förutom att du får tillhöra ett gott gäng blir du också en del i ett företag på frammarsch. Vi lägger stor vikt i medarbetarutveckling vilket resulterar i att du får möjligheten att bli bäst inom ditt område.

Om du vill bli kollega med oss här på Persson Hyrmaskiner, ansök genom att skicka ditt CV samt personliga brev till karolina.lundell@perssonhyrmaskiner.com.
Intervjuer sker löpande tills tjänsten är tillsatt. Ange vilken tjänst du söker i ämnesraden.

Vid frågor vänligen ring Depåchef Johan Larsson, 072 – 248 22 69

Varaktighet

6 månader Provanställning, för att sedan övergå till tillsvidareanställning.

Tillträde

Omgående.

Lön

Fast lön. Ange dina löneanspråk i din ansökan.