Lediga jobb

Lediga jobb

”Genom innovativa hyreslösningar gör vi våra kunder mer lönsamma och effektiva”

Vill du nå denna vision med oss?

Älskar du service, människor och att vara en viktig kugge i helheten? Perfekt, då kan du vara en av de vi söker! Här på Persson Hyrmaskiner får du tillhöra ett gott gäng som gillar att ha roligt tillsammans och framför allt blir du en del i ett framgångsrikt företag på frammarsch med tydligt mål och vision!

Vad kul att du har hittat hit och är nyfiken på att jobba hos Persson Hyrmaskiner.

Just nu har vi inga lediga tjänster, men du är självklart varmt välkommen att skicka in en spontansökan till Karolina Lundell
karolina.lundell@perssonhyrmaskiner.com

Just nu söker vi fler medarbetare:

 • Uthyrare/Innesäljare till Uddevalla

Tjänsten som uthyrare/innesäljare på Persson Hyrmaskiner innebär att du hjälper kunden till innovativa och optimala hyreslösningar, i periodvis högt tempo. Som kundens främsta kontaktperson arbetar du med hela kedjan från förfrågningar, utlämning av maskiner till hantering av eventuella maskinskador och fakturaunderlag. Även försäljning från butik och att hålla ordning på depån ingår i dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

 • Tidigare erfarenhet från serviceinriktat arbete med nära kundkontakt.
 • Erfarenhet från bygg-, maskin eller bilbranschen.
 • B-körkort är ett krav.
 • Truckkort är meriterande.
 • Svenska i tal och skrift
 • God datorvana.

Utöver arbetsuppgifterna som hör till rollen och depån, är det viktigt att du känner dig trygg med kundrelationer och kan utveckla dessa långsiktigt. Vi håller hög standard på allt vi gör och du är, precis som vi, kvalitetsmedveten.

Vad erbjuder Persson Hyrmaskiner?

Förutom att du får tillhöra ett starkt team som gillar att ha roligt tillsammans blir du också en del i ett företag på frammarsch. Vi lägger stor vikt vid medarbetarutveckling vilket innebär att du får möjligheten att bli bäst inom ditt område.

Om du vill bli kollega med oss här på Persson Hyrmaskiner, ansök genom att skicka ditt CV samt personliga brev till karolina.lundell@perssonhyrmaskiner.com

Intervjuer sker löpande tills tjänsten är tillsatt. Ange vilken tjänst du söker i ämnesraden. Vid frågor vänligen ring Depåchef Jesper Kling, 072 – 225 79 03.

Varaktighet

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Tillträde

1 mars 2023

Lön

Fast lön. Ange dina löneanspråk i din ansökan.

 • Verkstadschef

Vi söker dig som är en inspirerande och engagerad ledare. Du ska arbetsleda våra mekaniker och prioritera arbetet för att alltid ge branschens bästa service. Som verkstadschef ansvarar du för att nå bolagets mål genom att skapa ett effektivt arbetssätt och därmed borga för hög kvalitet och nyttjandegrad av vår maskinpark.

Du skall säkerställa att våra verkstäder jobbar på ett effektivt sätt samt att optimera vår service-, retur- och reparationsprocess. I tjänsten ingår också personal och budgetansvar.

Kvalifikationer

 • Teknisk maskinkompetens
 • B-körkort
 • Hög förståelse för maskinekonomi
 • Svenska i tal och skrift och god datorvana
 • Truckkort är meriterande

Viktiga egenskaper för rollen är att du är en långsiktig, strategisk och strukturerad samt lösningsorienterad, ansvarstagande och flexibel i ditt förhållningssätt. Vi håller hög standard på allt vi gör och du är, precis som vi, kvalitetsmedveten.

Vad erbjuder Persson Hyrmaskiner?

Förutom att du får tillhöra ett team som gillar att ha roligt tillsammans blir du också en del i ett företag på stark frammarsch. Vi lägger stor vikt vid medarbetarutveckling vilket innebär att du får möjligheten att bli bäst inom ditt område.

Ansök genom att skicka ditt CV samt personliga brev till karolina.lundell@perssonhyrmaskiner.com
Intervjuer sker löpande. Ange vilken tjänst du söker i ämnesraden.

Vid frågor vänligen ring vår Operativa chef Fredrik Andersson, 0730-77 19 89

Varaktighet

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Tillträde

Omgående.

Lön

Fast lön. Ange dina löneanspråk i din ansökan.