Lediga jobb

”Vi gör våra kunder mer lönsamma och effektiva genom innovativa hyreslösningar och rätt maskiner i rätt tid på rätt plats”

Vi söker dig som vill nå denna vision med oss.

TA-ansvarig till Göteborg

Vi söker Dig som är grymmast i branschen och har ett affärsmässigt förhållningssätt 

Nu söker vi Dig som kan upprätta samt ansvara för vår trafikanordningsavdelning där din huvuduppgift är att skapa och utveckla en säker arbetsplats för våra kunder och trafikanter. Trafikanordningsplanerna upprätts utifrån kundens önskemål vad gäller tidsplan, arbetssätt och säkerhet. Du blir ansvarig för framställande av TA planer med hänsyn till våra kunder och befintliga regelverk från Trafikkontor, Kommuner eller Trafikverket.

Du ansvarar även för att i nära samarbete med inköpschef löpande köpa in och utveckla vårt sortiment för att säkerställa att vi är en komplett leverantör inom TA.

Kvalifikationer och personliga egenskaper.

  • Krav på erfarenhet från bygg, anläggning, industri och/eller vägarbetsbranschen
  • Bör ha kompetens för att tolka ritningar och kartor
  • Svenska i tal och skrift och god datorvana.
  • Lyhörd, Respektfull och Noggrann
  • B-körkort

Du skall vara drivande, självgående och kunna arbeta i team. Skapa goda relationer med kunden i fokus och ge service i världsklass. Eftersom kundkontakt är en stor det av rollen så lägger vi extra vikt vid din förmåga att vara flexibel i ditt sätt att agera i olika situationer. Du är en glad och trevlig prick som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår.

Vad erbjuder Persson Hyrmaskiner?

Förutom att du får tillhöra ett gott gäng som gillar att ha roligt tillsammans blir du också en del i ett framgångsrikt företag på frammarsch. Vi kan erbjuda dig en trygg arbetsplats med sund företagskultur och goda anställningsvillkor. Vi lägger stor vikt i medarbetarutveckling vilket resulterar i att du får möjligheten att bli bäst inom ditt område.

Om du vill bli kollega med oss här på Persson Hyrmaskiner, ansök genom att skicka ditt CV samt personliga brev till trude.andreasson@perssonhyrmaskiner.com. Intervjuer sker löpande tills tjänsten är tillsatt. Ange vilken tjänst du söker i ämnesraden. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till tjänsten.

Vid frågor vänligen ring Trude Andreasson på kontorstid, tel. 0303-372120.

Varaktighet 6 månader Provanställning, för att sedan övergå till tillsvidareanställning

Tillträde Snarast.

Lön Fast lön. Ange dina löneanspråk i din ansökan.

_____________________________________________________________________________________________________