Lediga jobb

Lediga jobb

”Genom innovativa hyreslösningar gör vi våra kunder mer lönsamma och effektiva”

Vill du nå denna vision med oss?

Älskar du service, människor och att vara en viktig kugge i helheten? Perfekt, då kan du vara en av de vi söker! Här på Persson Hyrmaskiner får du tillhöra ett gott gäng som gillar att ha roligt tillsammans och framför allt blir du en del i ett framgångsrikt företag på frammarsch med tydligt mål och vision!

Just nu söker vi fler medarbetare:

  • Digitalansvarig

Vi söker en stjärna inom digital utveckling som kan ta med oss in i framtiden!

Bolaget växer och vi behöver utöka med dig som är har bred kunskap och intresse för både hårdvara, mjukvara och digital media. Du kommer att ha en central roll med helhetsansvar för IT och digitalisering i bolaget. Vi söker dig som vill vara med på en spännande utvecklingsresa och kan se vad som är nästa steg i vår digitala utveckling. Du är kreativ och kan se nya innovativa lösningar i våra befintliga system.

Vi ser att du är en social, framåt och nytänkande person i vårt starka team samt lösningsorienterad, ansvarstagande och självständig i ditt arbete. Vi håller hög standard på allt vi gör och du är, precis som vi, kvalitetsmedveten.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

  • Tidigare erfarenhet från arbete med hårdvara, digitala medier, mjukvaru-utveckling
  • B-körkort är ett krav.
  • Svenska i tal och skrift

Vad erbjuder Persson Hyrmaskiner?

Förutom att du får tillhöra ett gott gäng som gillar att ha roligt tillsammans blir du också en del i ett framgångsrikt företag på frammarsch. Vi kan erbjuda dig en trygg arbetsplats med sund företagskultur och goda anställningsvillkor. Vi lägger stor vikt i medarbetarutveckling vilket resulterar i att du får möjligheten att bli bäst inom ditt område.

Om du vill bli kollega med oss här på Persson Hyrmaskiner, ansök genom att skicka ditt CV, personliga brev till jessica.barck@perssonhyrmaskiner.com.

Vid frågor vänligen ring Jessica Barck 0737-77 56 47

Varaktighet

Provanställning 6 månader, för att sedan övergå till tillsvidareanställning

Tillträde

Snarast.

Lön

Fast lön. Ange dina löneanspråk i din ansökan.

  • Etablerare till Göteborgsområdet

Vi söker Dig som är en händig lagspelare…

Du kommer att ingå i vårt etableringsteam av bodar och vagnar. Arbetet sker förberedande på hemmaplan och vid bodetablering ute hos kund. Vi ser att du har erfarenhet att arbeta med bodar, är händig, gärna med hantverkarbakgrund. Har du även erfarenhet av elarbeten är det extra meriterande. Du kommer att arbeta över hela vårt område och utgå från Göteborg. Du kommer att arbeta i ett team med 3-4 personer, där allt från ritningar, beställningar, transportplanering till etablering och service hanteras. Självklart i samarbete med all övrig personal på Persson Hyrmaskiner.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

  • Erfarenhet från arbete med bodar eller moduler
  • Meriterande är hantverkarbakgrund från bygg och/eller el
  • B-körkort är ett krav.
  • Svenska i tal och skrift samt god datorvana.
  • Du är Lyhörd, Respektfull, Noggrann i ditt förhållningssätt

Du skall vara drivande, självgående men även trivas med att arbeta i team. Skapa goda relationer med kunden i fokus och ge service i världsklass på ett flexibelt och lösningsorienterat vis. Du är en glad och trevlig prick som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår.

Vad erbjuder Persson Hyrmaskiner?

Förutom att du får tillhöra ett gott gäng som gillar att ha roligt tillsammans blir du också en del i ett framgångsrikt företag på frammarsch. Vi kan erbjuda dig en trygg arbetsplats med sund företagskultur och goda anställningsvillkor. Vi lägger stor vikt vid medarbetarutveckling vilket resulterar i att du får möjligheten att bli bäst inom ditt område.

Om du vill bli kollega med oss här på Persson Hyrmaskiner, ansök genom att skicka CV och personligt brev till jessica.barck@perssonhyrmaskiner.com. Intervjuer sker löpande tills tjänsten är tillsatt. Ange vilken tjänst du söker i ämnesraden.

Vid frågor vänligen ring Anders Nilsson, tel. 0702-94 11 40.

Varaktighet

Provanställning 6 månader, för att sedan övergå till tillsvidareanställning

Tillträde

Snarast.

Lön

Fast lön. Ange dina löneanspråk i din ansökan.