Lediga jobb

Lediga jobb

”Genom innovativa hyreslösningar gör vi våra kunder mer lönsamma och effektiva”

Vill du nå denna vision med oss?

Älskar du service, människor och att vara en viktig kugge i helheten? Perfekt, då kan du vara en av de vi söker! Här på Persson Hyrmaskiner får du tillhöra ett gott gäng som gillar att ha roligt tillsammans och framför allt blir du en del i ett framgångsrikt företag på frammarsch med tydligt mål och vision!

Just nu har vi inga lediga tjänster, men du är självklart varmt välkommen att skicka in en spontansökan till Jessica Barck:
jessica.barck@perssonhyrmaskiner.com

Just nu söker vi fler medarbetare:

  • Försäljningschef

Du kommer att ansvara för att utveckla vår helt nya säljorganisation, där det ingår allt ifrån att bearbeta nya och befintliga kunder, rekrytera ditt team, skapa offerter, jobba med kundutveckling/uppföljning och genomföra kundaktiviteter. Du blir i högsta grad delaktig i vår utveckling, där ditt huvudansvar blir att generera tydliga resultat.

Viktiga egenskaper för rollen är att du är långsiktig, strategisk och strukturerad samt lösningsorienterad, ansvarstagande och flexibel i ditt förhållningssätt. Vi håller hög standard på allt vi gör och du är, precis som vi, kvalitetsmedveten.

  • Erfarenhet av att leda en säljavdelning
  • Erfarenhet från bygg, anläggning och/eller industribranschen
  • Meriterande om du har ett väl inarbetat nätverk i vårt geografiska område
  • Krav på B-körkort
  • Krav på svenska i tal och skrift och god datorvana

Vad erbjuder Persson Hyrmaskiner?

För rätt kandidat erbjuds möjligheten att vara med på vår expansionsresa. Förutom att du får tillhöra ett gott gäng så blir du också en del i ett företag på verklig frammarsch. Vi lägger stor vikt vid medarbetarutveckling vilket resulterar i att du får möjligheten att bli bäst inom ditt område.

Om du vill bli kollega med oss här på Persson Hyrmaskiner, ansök genom att skicka ditt CV och personliga brev till jessica.barck@perssonhyrmaskiner.com

Vid frågor vänligen ring VD Jessica Barck 0737 – 77 56 47

Varaktighet

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Tillträde

Omgående.

Lön

Fast lön. Ange dina löneanspråk i din ansökan.