Uthyrare/Innesäljare till Uddevalla

Lediga jobb

”Genom innovativa hyreslösningar gör vi våra kunder mer lönsamma och effektiva”

Vi söker dig som vill nå denna vision med oss.

Älskar du service, gillar ordning & reda och får energi genom mötet med människor?
Perfekt, då kan det vara dig vi söker!

  • Uthyrare/Innesäljare till Uddevalla

Tjänsten som uthyrare/innesäljare på Persson Hyrmaskiner innebär att du hjälper kunden till innovativa och optimala hyreslösningar, i periodvis högt tempo. Som kundens främsta kontaktperson arbetar du med hela kedjan från förfrågningar, utlämning av maskiner till hantering av eventuella maskinskador och fakturaunderlag. Även försäljning från butik och att hålla ordning på depån ingår i dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

  • Tidigare erfarenhet från serviceinriktat arbete med nära kundkontakt.
  • Erfarenhet från bygg-, maskin eller bilbranschen.
  • B-körkort är ett krav.
  • Truckkort är meriterande.
  • Svenska i tal och skrift
  • God datorvana.

Utöver arbetsuppgifterna som hör till rollen och depån, är det viktigt att du känner dig trygg med kundrelationer och kan utveckla dessa långsiktigt. Vi håller hög standard på allt vi gör och du är, precis som vi, kvalitetsmedveten.

Vad erbjuder Persson Hyrmaskiner?

Förutom att du får tillhöra ett starkt team som gillar att ha roligt tillsammans blir du också en del i ett företag på frammarsch. Vi lägger stor vikt vid medarbetarutveckling vilket innebär att du får möjligheten att bli bäst inom ditt område.

Om du vill bli kollega med oss här på Persson Hyrmaskiner, ansök genom att skicka ditt CV samt personliga brev till karolina.lundell@perssonhyrmaskiner.com

Intervjuer sker löpande tills tjänsten är tillsatt. Ange vilken tjänst du söker i ämnesraden. Vid frågor vänligen ring Depåchef Jesper Kling, 072 – 225 79 03.

Varaktighet

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Tillträde

Omgående.

Lön

Fast lön. Ange dina löneanspråk i din ansökan.