Löne- och redovisningsekonom

Lediga jobb

”Genom innovativa hyreslösningar gör vi våra kunder mer lönsamma och effektiva”

Vill du nå denna vision med oss?

Älskar du service, människor och att vara en viktig kugge i helheten? Perfekt, då kan du vara en av de vi söker! Här på Persson Hyrmaskiner får du tillhöra ett gott gäng som gillar att ha roligt tillsammans och framför allt blir du en del i ett framgångsrikt företag på frammarsch med tydligt mål och vision!

  • Löne- och redovisningsekonom

Vi står inför en kraftig tillväxtresa och söker därmed en proaktiv kollega till vårt ekonomiteam, en person som gillar att ligga steget före och som ser och förstår helheten inom redovisning och bokslut samt har erfarenhet från fastighetsaffärer och företagande.

I rollen ingår att självständigt kunna driva det löpande redovisningsarbetet inkluderat bokslut, årsredovisningar samt deklarationer för externa bolag kopplade till Persson Hyrmaskiner.

Du blir en del av vårt ekonomiteam men kommer att arbeta i tätt samarbete med en av våra affärsutvecklare. Ett engagerat team som i dagsläget består av fyra personer, där du främst kommer att sköta den löpande redovisningen för dessa externa bolag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Löpande redovisning
  • Månads-/årsbokslut
  • Löpande rapportering till Skatteverket och övriga myndigheter

Vem är du?

Som person uppskattar du att arbeta i en dynamisk och entreprenöriell organisation med högt tempo. Du är också självgående med egen drivkraft och energi men samtidigt prestigelös och har hög flexibilitet. Du behöver också vara informationssökande och ha blicken mot framtiden och en positiv inställning som hjälper dig i ditt dagliga arbete och gör dig till en uppskattad medarbetare i teamet.

Du har akademisk utbildning inom ekonomi och flera års erfarenhet av redovisning, avtalsskrivning och bokslut. Vidare så är du är systemkunnig med goda kunskaper i MS Office. Tidigare erfarenhet från Microsoft Dynamics NAV är meriterande.

Vad erbjuder Persson Hyrmaskiner?

För rätt kandidat erbjuds möjligheten att vara med på expansionsresan i en starkt växande bransch där vi i närtid kommer att expandera ytterligare i Västsverige. Förutom att du får tillhöra ett gott gäng som gillar att ha roligt tillsammans blir du också en del i ett framgångsrikt företag på frammarsch. Vi lägger stor vikt i medarbetarutveckling vilket resulterar i att du får möjligheten att bli bäst inom ditt område.

Om du vill bli kollega med oss här på Persson Hyrmaskiner, ansök genom att skicka ditt CV, personliga brev till jessica.barck@perssonhyrmaskiner.com

Vid frågor vänligen ring ekonomichef Mattias Karlsson 072-7308385

Varaktighet

Provanställning 6 månader, för att sedan övergå till tillsvidareanställning.

Tillträde

Omgående.

Lön

Fast lön. Ange dina löneanspråk i din ansökan.