Persson Hyrmaskiner har skrivit på ett ettårigt löpande avtal med markanläggningsföretaget Carlbergs i Göteborg AB. Avtalet innebär att de båda företagen kommer arbeta närmare varann under de kommande åren.

Persson Hyrmaskiner och Carlbergs i Göteborg AB har tecknat avtal gällande maskinuthyrning. Avtalet startar med en gång. Avtalet gäller alltifrån packningsmaskiner, grävmaskiner till handverktyg.

Carlbergs är en mark- och anläggningsentreprenad och omsatte 164 miljoner kronor 2017. De var bland annat ansvarig markentreprenör under bygget av Landamäreskolan i Göteborg, som senare blev nominerat i Kasper Salin-priset till bästa byggnad 2017.

– Vi är otroligt stolta över att få skriva avtal med Carlbergs som är en viktig entreprenör i Västra Götalandsregionen, säger Johan Lindström, marknadschef på Persson Hyrmaskiner.

– Det här avtalet är till för att skapa ett ännu bättre samarbete än det vi har idag. Vi är väldigt nöjda med Persson Hyrmaskiner, säger Magnus Nickegård, vd på Carlbergs i Göteborg AB.

Läs mer om Carlbergs på deras hemsida, klicka här!