Service har alltid varit A och O för Persson Hyrmaskiner. Det uppfylls bland annat genom att alltid möta kundens efterfrågan av maskiner och utrustning. Sedan 1 januari har företaget i en storsatsning köpt in 64 maskiner för att inte behöva säga nej till sina kunder.

Något som Persson Hyrmaskiner är kända för är den höga servicen. En kund ska alltid känna att hos Persson Hyrmaskiner får man inte ett nej, även om maskinen inte finns i lager. Det är ett tankesätt som finns hos alla fyra depåer.

Under den senaste tidens högkonjunktur finns det en stor efterfrågan på flera typer av maskiner och utrustning till byggarbetsplatser runt om i Västsverige. Något som märks tydligt hos Persson Hyrmaskiner.
– Vi ser en hög efterfrågan hos alla våra depåer och vi måste ständigt se till att vi har det våra kunder efterfrågar, säger Johan Lindström, marknadschef på Persson Hyrmaskiner.

Sedan årsskiftet har maskinuthyrningsföretaget köpt in maskiner och utrustning för hela 8,8 miljoner kronor. Det är totalt 64 artiklar, allt från personalbodar och containrar till avfuktare och minigrävare. Och sedan 12 december 2017 har Persson Hyrmaskiner köpt in totalt 144 maskiner.
– Avfuktare, pumpar och belysningsmaster hyr vi ut mycket av under kalla, mörka och blöta årstider. Så här års är det en ständig efterfrågan som vi måste möta för att våra kunder ska kunna driva sina projekt, avslutar Johan.