Nu kan du och ditt företag hyra minibuss av oss! Minibussen passar perfekt för transport av olika ändamål vare sig det är mellan byggarbetsplatser eller en personalaktivitet.

Nu kan du som kund till oss på Persson Hyrmaskiner hyra en minibuss av modellen Renault Trafic, årsmodell 2017. Den tar upp till 9 personer inklusive förare och är av den större modellen (L2) vilket betyder att den är extra lång och har extra stort lastutrymme. Minibussen är alltså utmärkt för att transportera personal till utbildningar, anordna arbetsplatsbesök för ledningsgruppen eller använda till personalaktiviteter.

Minibussen går på diesel och är utrustad med den stora motorn på 175 hästkrafter. Växellådan är manuell med sex växlar. Den är även utrustad med GPS, motorvärmare med fjärrkontroll och den är i gott skick. Under sätena är utrymmet tomt vilket är gör det till perfekt förvaring för bland annat skidor om ni planerar en personalresa till fjällen.

Vid behov av extra lastning finns också ett släp från 2016. Totalt vikt för B-körkort är 790 kg. Lämmarna är starka och smidiga. För enkel lastning kan de antingen fällas ned eller vridas om till en dörr.

För priser och mer information kontakta din närmaste depå.

Uddevalla
Tlf: 0522-861 55

Stenungsund
Tlf: 0303-885 70

Kungälv
Tlf: 0303-921 30

Göteborg Ringön
Tlf: 031-381 05 00