Johan Helldin är sedan januari ny chef för Persson Hyrmaskiners depå i Kungälv.
Satsningen innebär att driva och utveckla depån resultatmässigt och att konkurrera med flera större uthyrningsföretag.

Under hösten har Johan arbetat på depån i Stenungsund som uthyrare och har lärt känna företaget innan han klev på sin nya tjänst. Johan har sedan tidigare erfarenhet från en liknande tjänst inom hyrbranschen hos en av Persson Hyrmaskiners konkurrenter.

Med Johan Helldin på plats innebär det ett större fokus på personal, kunder och att driva utvecklingen framåt. Inför 2018 blir det en satsning för ännu ett starkt år inom företaget. Den första tiden på plats ser Johan till att lära känna personalen och förstå depåns verksamhet och positionering i Kungälv.

– Jag ser fram emot att utvecklas och driva saker framåt med kunden i fokus. Mitt mål är att depån ska vara ledande i Kungälv, säger Johan Helldin.

Tidigare har Kungälvsdepån inte haft någon ansvarig men Johan kommer med sin nya roll ha personal- och resultatansvar över verksamheten.

– Med Johans erfarenhet och kompetens är han ett självklart val för att utveckla och driva depån framåt. Jag är övertygad om att Johan är ett otroligt bra tillskott, för både våra kunder och anställda, säger Joakim Dahlgren, vd, Persson Hyrmaskiner.